Begeleiding & Ondersteuning

Van a tot z betrokken

Loading...

Wij kijken verder dan alleen de cijfers. We steunen en realiseren doelen. De belangen van de ondernemer staan voorop, waarbij we graag bouwen aan een duurzame en langdurige relatie met de klant, gebaseerd op passend en eerlijk advies.

Bedrijfspanden

Een bedrijfspand is voor de meeste ondernemers van vitaal belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering en bepalend voor de uitstraling van het bedrijf.

Bij een financieringsaanvraag voor een bedrijfspand kijken we bij DeTwentse Financiering naar het totale plaatje. Wij bouwen aan een duurzame en langdurige relatie met onze klanten. Daarbij kijken we ook cijfermatig over langere periodes. Als ondernemer ben je immers niet alleen geholpen met een cheque. Als je doelstelling groei is, dan zul je ook moeten kijken of het pand over twee jaar nog geschikt is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Meer weten?

Niek van Eerden:
Altijd verder kijken dan een tijdelijke oplossing..

Herfinanciering

Ondernemers hebben vaak meerdere leningen lopen bij verschillende kredietverstrekkers. Herfinanciering is het herstructureren van de bestaande leningen in een nieuw voordeliger pakket. Dat levert in de regel een hoop rekenwerk op, maar is vaak meer dan de moeite waard door de besparingen in de maandlasten.

De Twentse Financiering is gespecialiseerd in herstructurering en heeft tevens fiscale specialisten in huis om geen belastingvoordelen te laten liggen. Herfinanciering kan geschikt zijn als je bijvoorbeeld een lening hebt met een hoge rente of ongunstige voorwaarden.

Meer weten?

Werkkapitaal

Werkkapitaal is noodzakelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering of simpel gezegd het geld dat een bedrijf nodig heeft om aan zijn dagelijkse financiële verplichtingen te voldoen. Dat zijn o.a. de salarissen, onderhoud en aanvullen van de voorraden, leveranciers betalen etc.

Afhankelijk van de hoogte van het gewenste bedrag zijn er meerdere financieringsvormen mogelijk. De kans op toewijzing wordt groter wanneer je vooraf een financieringsvorm selecteert. Houd bij je keuze rekening met een aantal criteria zoals de hoogte van het bedrag, soort investering, looptijd en situatie van je bedrijf.

Meer weten?

Machines & Voertuigen (Lease)

Bij ‘alles wat rolt en roest’ (machines/voertuigen), wordt vaak een leaseconstructie als financieringsvorm gekozen. Dat kan bij een bank of gespecialiseerde leasemaatschappij. De meest gebruikte vormen zijn:

  • Financial Lease: een lening, je wordt eigenaar, draagt economisch risico en betaalt in termijnen
  • Operational Lease: je ‘huurt’ een object, de bank/leasemaatschappij blijft eigenaar en verantwoordelijk voor onderhoud

De Twentse Financiering kijkt samen met jou welke vorm het beste bij je past, geeft advies, regelt de financiering en kijkt in de loop van de tijd mee om daar waar nodig bij te sturen.

Meer weten?

‘5 voor 12’ begeleiding

Het komt helaas nog teveel voor en zeker juist nu in deze roerige tijden, bedrijven in nood. Dan moeten er nogal wat bordjes hoog worden gehouden: het probleem oplossen, schade beperken, uitstaande betalingen regelen, bedrijfsimago herstellen, etc.

Dan is het bijzonder prettig om de Twentse Financiering als partner te hebben, die rust en overzicht bewaard en deskundig is op het gebied van reorganisatie, negatieve cash flow, onder beheer werken, conflictbemiddeling en tevens kan helpen bij hert opstellen van de benodigde rapportages.

Neem contact op, ook als het nu nog goed gaat, maar er toch twijfels zijn over de toekomst.

Meer weten?

Doe de  Quick Scan