Financieringen & herstructurering

Kijk niet alleen naar je eerste doel, maar houd het volgende doel in het vizier…

Loading...

De kracht van de Twentse Financiering ligt in de toegankelijkheid: lokaal, dichtbij en herkenbaar.

Financieringen

Financiering nodig? De Twentse Financiering helpt u met een eerlijk en onafhankelijk advies. Met vele jaren ervaring in het MKB landschap weten wij precies wat u nodig heeft om uw plannen te laten financieren!

Met een achtergrond in de bancaire sector hebben wij de ervaring, deskundigheid en creativiteit om jou als ondernemer te begeleiden. Samen kijken we naar de beste oplossing.

Altijd één vast aanspreekpunt, dus korte lijnen, snel schakelen en direct weten waar je aan toe bent, zodat je verder kunt met ondernemen!

Herstructurering

In sommige situaties kan het verstandiger zijn de bestaande financieringen te herstructureren. Ondernemers hebben vaak meerdere leningen lopen bij verschillende kredietverstrekkers. Herfinanciering kan een goede oplossing zijn. Herstructureren van bestaande leningen in een nieuw voordeliger pakket bij één verstrekker kan de moeite waard zijn door de besparingen in de maandlasten.

De Twentse Financiering is gespecialiseerd in herstructurering en heeft tevens fiscale specialisten in huis om geen belastingvoordelen te laten liggen. Herfinanciering kan geschikt zijn als je bijvoorbeeld een lening hebt met een hoge rente of ongunstige voorwaarden.

Administraties

De accountants van de Twentse zijn al jaren deskundig in het opzetten, ordenen en inzichtelijk maken van bedrijfsadministraties. Bij iedere financieringsaanvraag wordt gekeken naar de administratie, dat is nodig om een helder beeld van de onderneming te krijgen, maar biedt tevens vaak al direct aanknopingspunten voor besparingen.

Een financieringstraject begint met een strategische -en financiële planning, het vaststellen van doelstellingen, investeringsplannen en het benaderen van geschikte partijen. De Twentse Financiering heeft daarbij alle benodigde expertise, financiëel, fiscaal én administratief in huis!