BEGELEIDING

Persoonlijke begeleiding door je adviseur.

Wij koppelen maandelijks de realisatie t.o.v. je doelstellingen aan je terug. Zo krijg je op korte termijn controle én aansturing van je bedrijf.

BEGELEDING

Persoonlijke begeleiding door je adviseur.

Wij koppelen maandelijks de realisatie t.o.v. je doelstellingen aan je terug. Zo krijg je op korte termijn controle én aansturing van je bedrijf.

DE TWENTSE ACCOUNTANTS EN ADVISEURS – JOUW GROEIPARTNER

Ben je op een kruispunt gekomen in je onderneming? Twijfel je over de volgende stappen om je bedrijf te laten groeien? Misschien heeft de markt waarin je opereert recentelijk veranderingen ondergaan, of ben je van plan een nieuw product of dienst te lanceren? Wij begrijpen we dat deze uitdagingen deel uitmaken van het ondernemerschap.

Onze Rol
Wij staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het vinden van de juiste weg naar groei. Onze expertise ligt in het bieden van inzicht, structuur en richting geven aan ondernemingen die vooruit willen. We helpen je om bedrijfsblindheid te voorkomen en bieden praktische oplossingen om je groeipotentieel te ontsluiten.

Onze Aanpak
In onze aanpak draait het om je bedrijf vanuit verschillende invalshoeken te analyseren:

We beginnen met het identificeren van de uitdagingen en obstakels waar je bedrijf momenteel mee te maken heeft.

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE GEZAMENLIJKE AANPAK:

• Onze aanpak is praktisch en resultaatgericht.
• We bieden maatwerkadvies dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en doelen.
• Ons team van experts beschikt over de ervaring en kennis om je te begeleiden in je groeireis.

Veelgestelde vragen:

Door verschillende omstandigheden kan het rendement van een onderneming verslechteren. Dit hoeft niet altijd aan de ondernemer of het bedrijf te liggen. Door middel van diverse gesprekken kunnen wij samen met jou het bedrijf in beeld brengen. Door deze stappen word je bewust van alle zaken die spelen en die invloed hebben op het rendement.

In verschillende fases kunnen wij jou begeleiden en sturen om het rendement in de onderneming weer op een goed niveau te brengen.

Als een onderneming groeit dan gebeurt er vaak op vele fronten van alles. De opdrachten groeien, meer personeel, meer machines etc. Op al deze vlakken zal je goed overwogen keuzes moeten maken om door te kunnen gaan.

Om te groeien met je onderneming moet je een stabiele basis hebben. Door jou te begeleiden en het opstellen van een bedrijfsplan kunnen we jouw stip aan de horizon inzichtelijk maken. Op die manier hebben we een leidraad om je te begeleiden naar een stabiele onderneming die kan groeien.